Din guide til bedste praksis for e-mailsignatur (med eksempler)

Hvad skal Din guide til bedste praksis  du inkludere i din e-mailsignatur
E-mailsignaturer omtales nogle gange som e-mail-sidefødder, og de kan Din guide til bedste praksis  indeholde meget mere end blot dit navn. Afhængigt af din virksomheds karakter og dit forhold til dine abonnenter, er der forskellige elementer, du kan og bør inkludere.

Væsentlige komponenter i en e-mailsignatur
Du vil gerne inkludere disse vigtige elementer i din HTML-e-mailsignatur, uanset hvad!

1. Dit navn
Uanset om du melder dig ud som et team eller som enkeltperson, er det vigtigt at lade dine abonnenter vide, hvem der sender dem en e-mail.

2. Din position

Dette kan omfatte din jobtitel, team, afdeling eller, hvis du ikke har en officiel titel, en god beskrivelse af, hvad du laver eller din tilknytning til virksomheden. Tilføjelse af din holdning er med til at styrke din autoritet om emnet og giver kontekst til e-mailen og dig som afsender.

3. Firmanavn
Tilføjelse af dit firma-/organisationsnavn hjælper folk med at forstå, hvem du er og styrker brandbevidstheden.

4. Kontaktoplysninger

Selvfølgelig kunne dine kontakter bare svare på e-mailen! Men det er måske ikke så bekvemt for dem. Maksimer mulighederne for konvertering ved at give folk flere måder at komme i kontakt med dig på. Dette kan omfatte et telefonnummer, virksomhedens hjemmeside og alle andre kanaler, du har til rådighed, som er relevante for samtalen.

Bad Unicorns e-mailsignatur kan se ud til at bryde alle reglerne, men den er 100 % i overensstemmelse med deres brand. Som et firma, der parodierer nystartede virksomheder, udvider de endda denne humor til deres e-mailsignatur.

Bad Unicorn email signatur eksempel
Yderligere komponenter til din e-mailsignatur
Tag din e-mail-signatur til det næste niveau med disse ekstra elementer. Husk, ikke alle disse er rigtige for enhver virksomhed – vælg dem, der er relevante, og overdriv det ikke!

1. Hovedskud

Sæt et ansigt til navnet med et billede af dig selv. Det tilføjer et personligt præg og gør dine e-mails mere mindeværdige.

2. Firmaadresse
At angive en fysisk adresse tilføjer troværdighed til din virksomhed og gør dine e-mails mere professionelle.

3. Mobilnummer
For større virksomheder med Landets e-mail-liste flere ansatte, herunder et mobilnummer, giver folk mulighed for at ringe direkte til dig og føles mere personlig.

4. Mødelinks
Fjern alle barrierer for at komme i gang med et opkald ved at give et link, så folk kan booke møder på et tidspunkt, der passer dem.

5. Opfordring til handling (CTA)

Tilføjelse af en CTA til din signatur er en fantastisk måde at maksimere salgs- og marketingmuligheder uden at gå ind i en fuld-on salgstale. De hjælper med at drive trafik til din hjemmeside og øge antallet af konverteringer.

6. Links til sociale medier

Dine sociale medieprofiler er en forlængelse af din brandidentitet. De giver abonnenter et indblik i, hvad du handler om, en chance for at følge dig på forskellige platforme og muligheden for at engagere dig med dig på flere måder. De bidrager også til at drive trafik til din hjemmeside!

7. Virksomhedens slogan

Juster din e-mailsignatur yderligere what is segmentation in marketing? med din brandidentitet og dine værdier ved at inkludere dit firmas slogan.

8. Salgsfremmende materiale

Hvis det passer med din tilgang og america email list dine mål, kan du medtage relevant reklamemateriale såsom links til særlige landingssider, rabatkoder og særlige begivenheder. Hold det let og vær ikke påtrængende!

9. Juridisk ansvarsfraskrivelse

Afhængigt af din branche skal du muligvis inkludere en ansvarsfraskrivelse i din e-mail for at præcisere visse krav og følge specifikke retningslinjer. E-mail ansvarsfraskrivelser dækker fortrolighed, sikkerhed, kontrakter, medarbejderansvar og retten til at afmelde.

Her er et eksempel på en juridisk ansvarsfraskrivelse fra Coinbase. Som du kan se, kan de blive ret lange og tekniske! Hvis du er usikker, skal du kontakte en professionel, så eventuelle ansvarsfraskrivelser er korrekte.

10. Priser og kundeanmeldelser

Har du for nylig vundet en sej pris eller modtaget en masse strålende anmeldelser? Fortæl folk det i din e-mailsignatur! Inkluder prismærker og links til anmeldelseswebsteder, så folk kan se, hvor god du er.

Best practices for design af e-mailsignatur
Med flere elementer med hovedrollen i din e-mailsignatur er et professionelt design nøglen til at holde det på linje med dit branding og ikke overvælde modtageren med rod. Hold det rent, æstetisk tiltalende, responsivt og i overensstemmelse med dit brand i din brug af farver, skrifttyper og grafik.

1. Hold dig til denne e-mailsignaturstørrelse
Når du skal bestemme størrelsen på din e-mailsignatur, er der to aspekter at overveje: Dimensionerne og vægten.

E-mailsignaturdimensioner: Hold dig til en højde på 150px-200px og en bredde på 300px-600px. Disse dimensioner sikrer, at du har den optimale mængde plads til at indeholde al den nødvendige information, samtidig med at den er tilgængelig på tværs af en række enheder.
E-mailsignaturvægt: Jo større e-mailen er, jo længere tid tager det e-mail-klienter og servere at indlæse den. Prøv at holde den under 100 kb for at optimere din e-mail til hurtig og nem adgang.
2. Vælg skrifttyper og farver med omhu
Brug skrifttyper, der er webvenlige, lette at læse og overholder dine brandretningslinjer. Ifølge W3Schools er de bedste websikre skrifttyper at bruge.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *