FreshMail går sammen med MailerLite for at tilbyde polske kunder den bedste e-mail-marketingoplevelse

FreshMail er stolt af at FreshMail går sammen med MailerLite  være et af de første polsksprogede e-mail-værktøjer FreshMail går sammen med MailerLite  på markedet! Og endnu vigtigere, Freshmail hjalp polsk e-mail-marketing med at blive den succes, den er i dag, ved at uddanne folk med bedste praksis og anti-spam-initiativer som double opt-ins.

FreshMail og udviklingen af ​​polsk e-mail-marketing

Da FreshMail blev lanceret i 2008, var e-mailmarketinglandskabet i Polen intet som det er i dag. Dengang var spam ude af kontrol, og der var ingen polsksprogede e-mail-værktøjer til at hjælpe folk med at få mest muligt ud af e-mail-marketing.

Vores forpligtelse til at hjælpe det polske marked er stærkere end nogensinde, og det er grunden til, at vi greb chancen for at slå os sammen med MailerLite til næste kapitel af polsk e-mail-marketing.

Hvorfor er dette den bedste vej frem? MailerLite og FreshMail deler mange af de samme værdier omkring kundetilfredshed (mennesker først!), e-mail-levering (tag ansvar!) og intuitive værktøjer (forenkle!). Derudover har MailerLite opbygget et stærkt globalt ry for avancerede funktioner og tilbyder en af ​​de bedste brugeroplevelser i branchen.

Faktisk kan du tilmelde dig en gratis 30-dages prøveperiode i dag for at opleve dette MailerLite-Freshmail-samarbejde og se selv.

Hvad du kan forvente ved hjælp af MailerLite Polen

MailerLite blev lanceret som en e-mail marketing software i 2010 og voksede i løbet af få år til et globalt brand med kunder Industri e-mail-liste over hele verden.

Når du skifter til MailerLite Polen, vil du straks nyde:

Prisvindende kundesupport og adgang til eksperter

Du bliver altid støttet af lokale, polsktalende e-mail-marketingeksperter. MailerLite og Freshmail er gået sammen om at skabe det bedste polske kundeserviceteam i klassen. Du kan kontakte os via chat og e-mail på polsk eller engelsk. Og for øjeblikkelig hjælp kan du endda ringe til os via telefonsupport!

Træk og slip-editorer gør livet nemt

Alle kan nu designe hjemmesider, landingssider, tilmeldingsformularer og nyhedsbreve som en professionel. MailerLites intuitive træk og slip-editorer er nemme at bruge og inkluderer AI-værktøjer og avancerede funktioner til at skabe iøjnefaldende designs, der glæder publikum og øger konverteringer.

Prisbelønnet e-mail levering

Høj leveringsevne er en af ​​de største fordele ved MailerLite (bedømt som #1 i leveringsevne). Det dedikerede leveringsteam har gjort seo positioning, 12 basic points det endnu bedre for polske brugere ved at levere flere e-mails hurtigere til polske e-mail-udbydere såsom Onet eller WP. Lær mere om levering på det polske marked .

AI-værktøjer til indhold og perfekt timede e-mails

Brug AI Writing Assistant og AI Subject Line Generator til at skabe indhold med lysets hastighed. Og den nye smarte afsendelsesfunktion america email list drevet af AI finder den bedste forsendelsestid for hver abonnent individuelt.

Indtægtsgenerering af digitale produkter og nyhedsbreve

Du kan nu tjene ekstra penge ved at bruge e-mail ved at promovere og sælge digitale produkter og abonnementer, som folk vil elske at købe. Opret nyhedsbreve og landingssider med dine produkter, og bearbejd betalinger i flere valutaer med en Stripe-integration.

Du er kun få skridt væk fra at åbne en ny verden af ​​muligheder for e-mailmarketing. Vi har forberedt en trin-for-trin-proces for at sikre, at du har en glidende overgang til MailerLite Polen. Alt hvad du behøver for at få succes er forklaret nedenfor.

Dedikerede folk til at hjælpe dig med overgangen til MailerLite

Gør dig klar til en glidende overgang! Vi er her for at støtte dig og gøre din overgang så smidig som muligt. Det er derfor, vi har arbejdet i flere måneder på at forberede et migrationscenter med selvbetjening til dig, som er kilden til al den information, du har brug for for at flytte fra FreshMail til MailerLite Polen.

Du vil også have adgang til dedikerede eksperter, som vil besvare alle dine spørgsmål, være med dig i overgangsprocessen og hjælpe dig med at tage alle skridt.

Omfattende selvbetjenings migrationscenter
Her finder du alle ressourcer og informationer til at gøre en glidende overgang til Mailerlite Polen.
Tag mig derhen
Mød de hengivne mennesker bag Migration Services
Lad vores migrationsteam, eksperter og specialister gøre din overgang endnu bedre! Selvom migreringscentret med selvbetjening indeholder alt, hvad du har brug for, ved vi, at du nogle gange har brug for at tale med en ekspert. Derfor har vi et uddannet team, som vil tilbyde dig endnu mere support.

Lad dem hjælpe dig:

Migration Team: Et tværfagligt team dedikeret til at støtte dig under hele overgangsprocessen. Vores FreshMail-supportmedlemmer vil hjælpe dig med hvert overgangstrin, mens vores salgsspecialist hjælper dig med at finde den bedste plan for dig.
Migrationsspecialister: Brug deres eksperthjælp til at genopbygge en af ​​dine nyhedsbrevsskabeloner og en formularskabelon i MailerLite for at komme i gang.
MailerLite-eksperter: hyr disse fagfolk, der hjælper dig med at oprette nyhedsbreve, formularer og opsætte automatisering.
Fejr det nye kapitel af e-mail marketing i Polen!
Den nye æra af e-mail marketing er begyndt! Og nu har du alle værktøjerne til at deltage i. Du har et migrationscenter med selvbetjening, et dedikeret sted med alt støttemateriale og vigtigst af alt, en gruppe dedikerede mennesker, der holder af dig og venter på at støtte dig . Kom og vær med.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *